Favoriter på besök


Idag har vi haft husses lillebror och Zelda på besök. Det blev en hel del bus vilket resulterade i en trött Doris! Tur var väl det då regnet har öst ner hela dagen så det har bara blivit kortare promenader idag. Vi hoppas det är bättre väder imorgon för vi är sugna på en ordentlig skogspromenad ned kompisen Jollie nu! :-) 


Kommentarer
Carina

Hej,
Jag kunde inte hitta någon kontaktuppgifter på bloggen. Så jag ställer min fråga här.Jag har blivit erbjuden och tinga en valp på Kennel Saternus. Doris är ju ifån denna kennel så jag vill bara höra din åsikt om denna kennel. Skulle du rekommendera denna kennel?

//C

Svar: Hej!Jag skulle rekomendera denna kennel, min uppfattning om dem var att de är väldigt måna om sina hundar. Jag har fortfarande endel mejlkontakt med Tone och har jag några frågor är det bara att mejla/ringa henne och hon är glad att kunna hjälpa till! Doris är en helt underbar hund med stor persnolighet, något som jag tror hon fick pga av en bra start i livet :-) Om du är osäker så åk dit och hälsa på innan du bestämmer dig, de är väldigt lätta att prata med! Hoppas du fick ett någorlunda bra svar och lycka till med din (om det nu blir av) framtida fralla, du kommer INTE bli besviken. En underbar ras :-)
Sandra Vister

2014-03-17 @ 11:47:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0