Doris 1 år!

Julen har varit och Doris har hunnit bli 1 år! Första födelsedagen och hon var mycket nöjd med sina nya leksaker! Doris blir mer och mer duktig på att gå med mig lös, hon lyssnar på mig mycket bra, går inte fram till andra människor ( om jag inte säger att det är ok) men jag har inte vågat pröva hur hon reagerar när hon möter andra hundar än, då mest för respekten mot andra människor med hundar. Men i löst koppel bryr hon sig inte alls om andra hundar så lite mer träning kanske hon lyssnar på mig så pass bra att hon kan vara lös överallt! ( nu kommer jag ju självklart inte ha henne lös överallt då man ska ha respekt mot andra dom är rädda/allergiska men jag vill ha en lydig hund) Doris kan också de vanliga sitt, ligg, vacker tass och "vänta tills varsågod" vi håller fortfarande på att spåra med henne och hon utvecklas varje gång! Har hört att frallor är bra på att leta upp tryffel? Undra om det stämmer! Nu ska vi ut på en promenad hej!

Sjuktider

Jag (matte) ligger hemma med magsjuka, tredje dagen. Doris har varit en ängel och känner av att jag är sjuk. Hon ligger tätt in till mig och sover mest hela dagarna:) idag känner jag mig hyfsat frisk så jag går ut på promenaderna själv annars har husse fått stå för promenaderna på hans raster på jobbet.

Längesen!

Det var längesen jag skrev här nu! Doris har blivit 11 månader, hon väger 10 kg och har vuxit ur sin gamla hurrta sele så numera har hon storlek 70! Hon är en liten fralla men lika go för det! :) Det har nu blivit december och kalla minusgrader. Idag är det 15- ute och vår lilla ort ligger under ett täcke av snö. Nu när det är då kallt har vi införskaffat ett hurrta-täcke också, i storlek 33 för er som är nyfikna på det. Jag är verkligen supernöjd och trots det kalla väder fryser inte Doris när vi ska ut på promenad!

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0