Matte och Doris dagar

Jag och Doris har haft en mysig vecka var hon och jag, imorgon kommer husse hem från sin kurs och det ska bli roligt! Snart vaknar Doris från sin "efterfrukostvila" Och då bär det ut på en långpromenad innan vi går till jobbet Doris ska nämligen vara med på jobbet, en av alla fördelar man har när man jobbar inom äldrevården!

Just nu

Snart ska vi iväg på middag hos husses mormor, innan dess passar vi på att mysa med husse som åker iväg på kurs ikväll och kommer hem på fredag! Doris hälsar grattis till Zorro också, hennes pappa på fars dag!

Puss

Puss från mig och Doris!

Tavla

Ny tavla att sätta upp på väggen, jag har inte hittat en bra plats än dock.. Villat den ska synas så mycket som möjligt! Doris är så himla söt på denna bilden.

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0