Lite nya kort

Igår passade vi Jollie och då passade jag på att gå till den stora grusplanen vi har här i stan för att kunna släppa dom. Det är alltid mycket lättare att ha dom lösa :) i alla fall så passade jag på att ta endel kort på de små, endel blev roligt fina!

Fina tjejen

Ska vi våga?

Jag är så sugen på anmäla oss till den nationella utställningen i Borås den 29-30 juni. Vår kennel ska ställa ut sina hundar då så det vore superkul att få träffa Doris mamma igen! Kanske till och med några syskon då många som valpar som har samma pappa som Doris bor i Göteborgs trakterna :) frågan är bara om jag vågar? Jag har aldrig ställt ut/ aldrig varit på en utställning förut. Tänk om jag gör fel! Hoppas jag får med mig någon utav mina vänner som har hund, skulle vara lättare om man är fler som ska ställa ut samtidigt :-) det återstår att se hur jag gör! Den 6/6 är sista anmälnigsdagen..

Hushäng och födelsedagar

Jag kan börja med att skriva att familjen Vister/Green ska flytta till hus den 1 september! Det blev klart i måndags och jag är redan klar med inredningen och inköpslistan i huvudet :-). Vi ska alltså hyra ett hus här i staden vi bor i, det ligger nära centrum men ändå lite "lantligt" ett rött trähus med tre sovrum, vardagsrum och matsalsrum. Kommer bli grymt! En stor trädgård som vi kommer sätta upp staket runt så Doris kan springa in och ut som hon vill och en stor altan där med kvällssol, gissar att vi kommer spendera många timmar där:-) på dagarna när jag är ledig har jag numera Zelda här hemma ( husses pappas hund) det är verkligen toppen! Så mysigt med två hundar :-)

Just nu väntar jag på att husse ska bli klar med vad han nu gör för att sedan åka och handla god mat! Idag fyller nämligen husse 21 år, så nu är vi lika gamla igen! ;-) (då jag fyller 11 april )

Matchar skor med Bajspåsar när jag är ute på pw med hundarna, so fashion eller hur??

Chill på uteservering

Kom precis hem ifrån en kort fika med Sara ( hon som har engelska bulldoggen) vi satt på uteservering så Doris kunde vara med! Jag har varit ute två timmar på träning tidigare idag och då vill jag inte gärna lämna henne en stund till efter det och hon älskar att hänga med mig på alla äventyr! Det är ju typiskt frallor att vilja vara med på allt matte och husse gör :-) resten av fredagen består av promenader i fina vädret och fredagsmys!

Bilden är från nästan exakt ett år sedan, liten Doris! ❤

Morgonpromenad

Vi har börjar ta en långpromenad på morgonen istället för kvällen, både jag och Doris verkar må bättre av att komma igång på morgonen. Doris har alltid varit kräsen/svår med maten och på detta sättet blir hon hungrig och äter upp morgonmaten direkt istället för att ha kvar maten hela dagen. Igår fick vi sällskap av mattes kusin plus tjej aka mattes bästis, ja det blev lite krångligt det där med vad man ska kalla dem. Erik är min kusin och Julia är min kompis som nu är tillsammans med min kusin. Ja ni fattar! :-) idag fick vi sällskap av Julia, så mycket roligare att promenera tillsammans med någon!

Ph1: Det är svalt och gott att ligga i hallen:-)
Ph2: Sandra aka matte i promenadoutfit

Hundkompisar

Doris träffar ganska många hundar i vardagen, tre av våra kompisar har hund båda husses föräldrar (som är skilda) har hund och i Bengtsfors har många hund rent generellt. Jag tror det är väldigt nyttigt för Doris att få den sociala biten från hundar och inte bara för människor. Jag måste erkänna att jag är lite sugen på en till hund, men den frågan tar vi när Doris är några pr äldre och hur livet set ut då :-) skulle det nu bli en till hund blir det garanterat en till fralla!

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0