Första doppet





Doris älskar att bada. Doris älskar att hämta pinnar. Så när hon får hämta pinnar i vattnet är hon som lyckligast 😄  

Ny kalender



Det var dags att köpa ny kalender för mig nu i maj. Jag beställde en egendesigna från personligalmanacka.se! Klart att Doris ska få pryda framsidan 😃 jag är väldigt nöjd och kommer verkligen fortsätta köpa därifrån! 

Regnig dag

Fin bild jag tog på Doris i helgen ❤️

Idag regnar det. Ganska skönt med sådana dagar i mellan åt. Speciellt då jag (matte) har jobbat natt, det hela blir så mycket mysigare att gå och lägga sig och sova när det inte är strålande sol ute. 

När det regnar ute sover Doris mest hela tiden. Hon hatar verkligen dåligt väder och ibland tror jag till och med hon tjuvsover för att slippa gå ut och gå 😜 Det står i alla fall träning till utställningen på schemat men det får vi nog göra inomhus om det ska fortsätta ösa ner.. Men det ska nog gå det med! 

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0