Hunddagis?

 
Vi är så många i min närhet som har hund. vi har Sara som har bulldoggen lazy, Matilda som har cavaliern Jollie, Evelina som har pomeranian Pim och amstaffen Eddie, husses mamma som har bichon havanais Ossie, husses pappa som har blandrasen Zelda, min kollega och vän Tove som har bernersennen Norpan och några fler som vi inte träffar lika ofta. Då vi alla jobbar olika tider hjälps vi åt att passa våra hundar när den andra jobbar vilket är super! Nästan som att vi har ett "rullande hunddagis"! 

Pojkvän/hussefritt

Husse är på kurs så jag och Doris är ensamma hemma fram till på torsdag. Vi tycker det är liite läskigt att sova ensamma i huset, men vi har ju varandra:-) nu kommer snart min lillasyster över på övernattning plus filmmys! 
 

Nu går vi mot kallare tider

Bloggen har krånglat under en tid, de inläggen jag försökt att publicera har inte kunnat synas. Nu ska vi se om det fungerar! nu kanske ni undrar hur det är med vår lilla. för tre veckor sedan opererade hon bort livmodern. Livmodern var full med cystor och var missbildad, troligtvis var det den som orsakade problemen vi haft i sommar/höst. Det var ingen som riktigt kunde förklara vad hon led av men efter rekommendation av tre veterinärer om att ta bort livmodern då de hade sett någon förändring på den på ul så bestämde vi oss att ta bort den. Tur var väl det! En vecka efter operationen blev hon tyvärr akut sjuk igen, hon fick feber och var mycket hängig. Åkte in och det blev ytterligare en operation då hon hade fått en inflammation där de hade sytt inuti. Nu idag, lite mer än en vecka efter den sista operationen mår Doris superbra! Nu är hon samma gamla knasiga Doris igen❤️ Nu blickar vi framåt och ser fram emot en sommar full med utställningar! ( vilket vi skulle göra i sommar men då blev Doris sjuk) 

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0