resa till Kina

Kommer ni ihåg när man sa att man kunde gräva sig till Kina? Haha det var något man sa när jag var runt 7-9 år kanske, vet dock inte varför man sa det.. I alla fall så passade jag Matildas Jollie igår. Jag tog med dom till en stor grusplan vi har nära oss så de fick springa fritt lite. Det blev dock inte mycket spring då Doris luktade något gott i marken så hon ställde sig och grävde ett stort hål :)

Candy

Idag har jag gjort godis till Doris. Det är blodpudding som man skär i bitar och sedan sprider ut på en plåt. Sätter ugnen på 225 grader, gräddar dom i 5 minuter och voila! Redo att ätas. Doris älskar blodpudding och det är dessutom mycket nyttigare än det färdiga godiset man kan köpa i affär:-) enkelt, nyttigt och gott! (för Doris då, själv HATAR jag blodpudding haha)

Värmen är välkommen

Idag var det första riktiga vårdagen hör i Dalsland. Vist hade det varit fint väder tidigare men först idag kom värmen! På kvällen kom regnet dock men än så länge är det ganska välkommet, bästa sättet att få bort det sista av snön ju! Idag har vi varit på promenad (som vanligt) och sedan hälsat på "farmor" med familj. De har ju också ossie (bichon havanais) så Doris passade på att leka lite med henne också, även om ossie inte var så pigg på att leka.. Haha.

Myser efter en promenad

Nyss kommit tillbaka efter en promenad i vårsolen. Innan dess har vi varit på fika hos gammelfarmor (husses mormor). Doris vill gärna vara i samma rum som jag är, så när jag står och diskar eller lagar mat ligger gärna på en filt framför spisen och gosar med en leksak :-)

Massa skoj i sommar

Vi startade dagen med en promenad med Evelina och Pim, det är så himla skönt att ha en vän som också har hund som behöver ut på morgonen :) Idag gick i skogen, och de fick springa lösa och leka. Måste säga att det ä guld värt att bo så nära naturen när man har hund. Skulle inte klara mig att bara gå runt i staden med Doris! Hon älskar att vara lös och att springa runt och nosa i skogen! 
 
Nu håller snön på att försvinna och när den gjort det ska vi, tillsammans med en vän som heter Tove och hennes berner sennen hund Norpan ut och spåra! Tove är väldigt duktig på hundar och lydnad så henne har jag lärt mig mycket utav :) Det var faktiskt hon som tyckte jag skulle börja spåra med doris då hon tyckte hon hade en bra nos, Doris har ju alltid älskat att nosa upp saker och ting :) Har även börjat ha lite kontakt med Doris kennel om utställning i sommar, skulle vara superkul att ställa ut henne och se hur "fin" hon är, rent rasmässigt då. För oss är hon den finaste frallan som finns ändå! :) Som sagt så mejlade jag Tone på kenneln för att få lite tips och för att kanske pricka in samma utsällning så vi kan träffas igen, hade varit superkul! 
 
Min finaste Doris, här som valp 

Solar sig på balkongen

Solar

Torsdag och fredag så har jag jobbar dagen på mitt jobb. Doris kunde inte följa med dessa dagar så hm har varit hemma hos "mormor" alltså min mamma. Mamma bor i ett hus med stor trädgård och inte nära en väg så Doris älskar att springa runt på trädgården. Nu idag när jag kom för att hämta henne låg hon på sin kudde, i solen och solade sig. Doris älskar nämligen sol och värme så det var en perfekt plats för henne! :)

Påskpresent

Doris fuck påskpresent av gammelfarmor i lördags. I den låg hennes favorit godis!

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0