Lek i snön

Tidigare i veckan passade jag husses lillebror och då passade vi på att åka pulka! Doris tyckte det var superkul att jaga pulkan upp och ner, även om jag satte hjärtat i halsgropen ett par gånger då hon kom lite för nära pulkan! Men dom tur gick det bra:-) vi gjorde några inkallningsövningar och det gick super! Det gäller bara att underhålla allt nu så hon inte glömmer :-)

( jag tog av selen innan hon började leka men tig kortet innan)

Sjukstuga

"När matte är sjuk passar jag på att vara sjuk jag med"

Ungefär så tror jag Doris tänker just nu. Jag blev sjuk igår (influensan) och sen igår eftermiddag har Doris legat tätt intill mig och sovit, hämtat en leksak och tuggat lite på den men fortfarande väldigt viktigt att ligga tätt intill matte, pussat eller ska jag säga slicka matte blöt i hela ansiktet, haha. Hon är expert på att känna av om någon utav oss är sjuk, lite gulligt :-)

Doris har gosat ner sig i soffan ❤

Favoriten

När vi är hemma hos mamma har Doris en favoritplats. Nämligen i köket, under elementet, på en kudde gjord för katter. Mamma köpte den när hon köpte vår katt där hemma. Nu är han 7 år. Max (som katten heter) hatade den kudden och har aldrig legat där någonsin. Lite roligt att det direkt blev Doris favoritplats? :-)

Idag var de två

Igår och idag har Zelda (husses pappas hund) varit hemma hos oss. Då jag (matte) var ledig igår och jobbar kväll idag så har vi gjort men massa skoj! Mest lekt "riva lägenheten".. Haha! Det är kul att dom har så roligt i alla fall :-)

Vi fick besök

Vi fick besök idag av Zelda, det var roligt för Doris! Efter en timmes lek ligger dom nu och sover så sött.

I tisdag var vi ute med Lisa och bernersennen hunden Norpan. Vi gick i skogen och på isen och vi fick oss en rejäl pw, Gud så jobbigt det är att pulsa i flera dm snö! Doris och Norpan hade väldigt kul ihop i alla fall och få springa lös är det bästa dom vet :-)

The rat

I julas köpte jag med en svart gosseråtta till Doris, men det är inte förrens nu hon börjat leka med den? Jag har ingen aning varför det plötsligt blivit så intressant men nu är det plötsligt favoritleksaken här hemma :-)

Love snow

Doris älskar att leka i snön, även om det är lite väl kallt ibland :-)

ph: lek och bus med kompisen Pimmie

Friends with the bulldogs

Lazy är en engelsk bulldog, Doris är en fransk bulldog. Tillsammans kan dom ha superkul tillsammans eller bli döds ovänner. Ben eller vissa leksaker går inte att ha tillgängliga för dom för då blir dom ovänner om vem som ska ha tex benet. Varsitt ben funkar inte heller då de bara ska ta ben ifrån varandra, haha. Antar att det är bulldogsgenerna som spelar in? I alla fall så kan dom också vara bästa vänner och skydda varandra, äta mat tillsammans och sova tätt ihop! Så himla söta och det är roligt att Doris har en kompis i hennes ålder.

Bilder på dom två den senaste veckan:

Happy!

Jag kan härmed säga att Doris är patella UA! Vi passade även på att vaccinera Doris ( 1års sprutan)

Vet besök

Idag ska vi och kolla patella på Doris. För er som inte vet vad det är så är det knälederna. Fransk bulldog kan ha problem med dessa och därför känns det skönt att kolla om hon är ua eller inte :) det kommer en specialist från Karlstad för att kolla och denna koll ska även in i stamtavlan.

Ny medlem

Träffat Jollie idag, så himla söt! Dog lite. Ska bli så roligt och se hur Doris och Jollie kommer överens!

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0