En liten Doris

Bilprovning

Sitter just nu på Bilprovningen och hoppas att Bmw ska gå igenom. Doris är med och inspekterar det hela, men Doris är lite tjurig eftersom jag väckte henne och drog med henne ut i kylan, varför lämna den varma Goa sängen liksom?

Regnig träning

Idag är det onsdag, vilket betyder valpkurs för mug(matte) och Doris. Det var till ett regnigt Dals-långed vi åkte, utan handduk, iförd låga converse och en vanlig tunn jacka. Men lika glada är vi för det, varmt blev det när vi kom hem! I alla fall så spårade vi idag. Doris spårade perfekt! Följde hela spåret (ca 20 m) utan att nosa utanför, hör nu, en enda gång! Åh så stolt matte ❤ när vi skulle träna ligg var det lite krångligare. "Hallå, matte det är blött och lerigt? Jag vill då inte bli blöt om magen. " ungefär så skulle jag kunna tro att Doris tänkte. När vi kom hem somnade hon som en stock bredvid mig i soffan och efter en kort kvällspromenad är det läggdags som gäller. Nya tag imorgon, Doris Ka nämligen vara hos "farmor" Sofia imorgon då både matte och husse jobbar.

Godmorgon

Ska försöka vakna för nu blir det ut på morgonpromenaden i skogen! Pim följer med också.

Skogspromenad

 
 
Idag har jag varit på skogspromenad med matte, Evelina (Pims matte) och Pim. Resten av dagen har jag hälsat på diverse människor, mest för att jag föjde med matte överallt men det var roligt ändå! 

Utflykt med kompisarna

Idag har Doris åkt på en minitripp till Åmål med sina kompisar Lazy (engelskbulldog) och Pim (pomeranian). Vi besökte Djuraffären och köpte med Doris favoriten, två stycken faktiskt så hon har ett tag! Vi köpte också en leopardfärgad boll som är superrolig.

Lite fakta om mig

 

 En bild på mig när jag glider runt med husse i våran BMW cab
 
Födelsenamn: Saternus Sweet Isabelle
Tilltalsnamn: Doris 
Kennel: kennel Saternus 
Familj: Husse Simon och Matte Sandra
Bor: Bengtsfors
Ålder: nästan 9 månader
Ras: Fransk Bulldog
Kön: Flicka/tjej/kvinna
Pälsfärg: Gul/fawn
Bästa kompis: Lazy (engelsk bulldog) och Pim (pomerian
Godisfavorit: Korv
Bästa leksak: En älg som är lite stor som jag
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0