Playdate på schemat

Idag kommer Sara och Lazy hit! Det ska bli jätte kul för Doris, det var nästan en vecka sedan dom såg sist nu:-) vet inte riktigt vad vi ska göra än, kanske en skogspromenad? Ja det återstår att se. Nu: ska matte äta upp frukosten och sedan blir det morgonpromenaden.

Herren på täppan?

Första dagen på min utbildning idag, och Doris är nöjd över att matte sitter i soffan så hon får ligga bredvid att sova. Det har bara varit små promenader idag på förmiddagen så ikväll tar vi långpromenaden, min vän har fått hem sin lilla valp i lördags och nu längtar jag och Doris till vi får träffa lilla Jollie :-) hon är en cavalier kung Charles spaniel (tror jag dom heter? Svårt med ordningen där haha) Supersöt!

Doris kikar ut på sina ägor, tror hon i alla fall! Haha

Doris och jag

Hittade en söt bild på husses mobil häromdagen. Doris och jag tar en middagslur i soffan ❤

Jag och Doris vaknade vid 11 idag (tog en rejäl sovmorgon, Så skönt!) vi åkte till zelda och tog med henne ut på en promenad och nu har vi vinkat hejdå till husse som varit hemma på sin lunch och vi ska knalla ut i snön och träna lite spår tänkte jag. Sen är det inte omöjligt att vi tar svängen förbi Simons mormor för en kopp kaffe eller två:-)

Snöig promenad

Vi tog en skogspromenad idag med Julia. Doris tycker av en konstig anledning att snö är gott att äta? Haha som en liten unge. Efter promenaden mötte vi upp min svärmor och Simons lillasyster för att gå hem till dom på en kopp kaffe, mycket trevligt och det slutade med att jag gick därifrån hela 6 timmar senare :-) nu står myskväll på schemat för ikväll kommer husse hem från kursen!

Nyduschad Doris

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0