Kalla dagar

Nu börjar kylan komma och Doris är inte speciellt glad. Tröja åker på och sedan är hon lika glad och sprallig igen!

Playmate

Rolig bild från några dagar sedan då Doris ville leka med mammas gamla katt Max. Det ville inte Max så det hela slutade med en klassisk hund-katt jage runt i lägenheten. Tillslut tröttnade Max och gick och lade sig och sov istället.

Once upon a time..

 
Nu i veckan fyller Doris 10 månader. Ingen ålder att fira direkt men lite roligt att blicka tillbaka på den tiden vi haft vår guldklimp hos oss ( 8 månader ). Hon är superduktig snäll mot alla djur (även om katter är roligast att jaga), snäll mot människor (äslkar barn!) och är alltid glad och sprallig. Vi är så sjukt glada och stolta över att ha just Doris, vår alldeles egna och envisa fransk bulldog. 
 

Långpromenad

Idag har jag och Doris varit ute och gått en långpromenad med min mamma. Doris gick lös hela vägen och är superduktig om hon möter någon. Hon springer fortfarande bredvid mig!

Ny kompis

Evelina hade med sig sin brors hund Eddie idag på morgonpromenaden. Var lite orolig hur det skulle gå då båda raserna är kamphundar (Eddie är en amstaff och Doris bulldog) men det gick super! De kom överens oväntat bra och det var nästan som om de var kära, haha så söta!

Sommardagar

Sådana hör regniga dagar längtar man tillbaka till sommaren. Speciellt Doris då hon hatar regn!

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0