Sol, bad, bad och lite till bad

Här i Dalsland är det så himla varmt! Väldig skönt för matte som älskar värme men mindre skönt för Doris som har väldigt ont av värmen. Det är tur vi bor nära en sjö! Doris badar flera gånger per dag nu och såklart är flytvästen på:-)

Lite bilder från den senaste veckan (veckorna?) har ingen koll på dagarna nu på sommaren!

Long time no se

Tiden går för fort! Hinner inte med att blogga nu på sommaren:-). I alla fall så har Doris slutat äta medicinen och ska på en koll nu till veckan för att se ifall hon är frisk, jag tycker det har blivit mycket bättre men det är fortfarande några saker jag inte känner mig söker på. Vill vara helt säker på att hon är sitt vanliga jag igen:-) Här hemma har vi fullt upp med jobb, bad och långa promenader på kvällarna. Nu när det är så varmt så blir det mest promenader på kvällen för Doris! Just nu ligger vi helt utslagna i sängen allihop efter en hel eftermiddag på kalas med min släkt, där fanns även 8 åriga Elvis (amerikansk cockerspaniel). De har lekt och badat i stort sett hela kvällen. I bilen hem kunde inte Doris hålla uppe ögonen, så trött var mitt hjärta ❤ Nu ska vi sova för natten för imorgon väntar ännu en dag med fullspäckat schema!

Lite bilder från de senaste veckorna:

SATERNUS SWEET ISABELLE

Sandra heter jag och är 22 år. Jag bor på landet i ett litet rött hus med min sambo Simon, 22 år. Februari 2012 flyttade ett litet yrväder hem till oss. En fralla vid namn saternus sweet isabelle! Vi tyckte namnet var lite långt och bestämde oss för att döpa henne till Doris (efter Doris i jönssonligan). Här skriver jag ner hur vår vardag ser ut med vår första hund, jobb, hus och allt annat!

RSS 2.0